Primarul comunei Vultureşti, Liviu Poşircă, candidatul PSD pentru un nou mandat, a fost reclamat la poliţie pentru că ar fi încercat să corupă alegătorii, după ce a săpat personal un şanţ pentru introducerea apei în două gospodării.

„Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană având calitatea de candidat la primăria unei localităţi că l-a văzut pe primarul în funcţie efectuând personal săpături cu un miniexcavator pentru racordarea la o reţea de utilităţi, considerând că în acest fel se încalcă prevederile referitoare la desfăşurarea campaniei electorale”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că persoana reclamată efectua lucrări cu un utilaj pentru racordarea la reţeaua de canalizare a două gospodării. De asemenea, verificările au arătat că proprietarii ambelor imobile ar fi depus în prealabil solicitare scrisă la primărie şi ar fi achitat taxa pentru aceste servicii.