Reclamă
Reclamă

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat marți finalizarea unui nou tronson de 1,75 km de conductă de termoficare în București. Acest tronson alimentează cu agent termic locuințele de pe Bulevardul Ion Mihalache, între intersecțiile cu Bulevardul Banu Manta și Bulevardul Mareșal Averescu.

„Dăm în exploatare încă 1,75 km de conductă nouă de termoficare. Acest tronson alimentează cu agent termic locuințele de pe Bd. Ion Mihalache, între intersecțiile cu Bd. Banu Manta și Bd. Mareșal Averescu”, a declarat primarul Capitalei.

Conform lui Nicușor Dan, Compania Municipală Energetica Servicii a înlocuit conductele vechi de peste 40 de ani cu unele noi, preizolate și dotate cu senzori de detecție a avariilor.

Reclamă

„Angajații companiei lucrează în condiții dificile, într-o galerie de termoficare îngustă, plină de deșeuri, cu o configurație tehnică cu grad maxim de dificultate. Lucrarea face parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăvești, cu o lungime totală de 11 km, din care au fost modernizate până în prezent conducte pe o lungime de peste 7 km”, a precizat primarul.

Noua conductă va asigura o alimentare mai eficientă și stabilă a locuințelor din zonă, prevenind avariile frecvente și pierderile de agent termic care afectau până acum confortul locatarilor.

Până în prezent, din cei 11 km prevăzuți în proiectul Magistrala II-III Grozăvești, peste 7 km de conductă au fost deja modernizați, contribuind astfel la îmbunătățirea sistemului de termoficare al Capitalei.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro