Festivalul UNTOLD a ajuns deja la a șasea ediție, iar evenimentul se va desfășura anul viitor, în perioada 30 iulie-2 august în Cluj.

Evenimentul capătă de la an la an mai multă popularitate, iar acest lucru este vizibil în rapiditatea cu care se vând biletele la eveniment.

Anul acesta, imediat cum organizatorii au anunțat perioada în care va avea loc festivalul, au fost ocupate mai mult de jumătate din cazările disponibile în Cluj în perioada respectivă.

Prima serie de bilete care s-au pus în vânzare s-au dat extrem de repede. În doar 30 de secunde, s-au vândut toate cele 15.000 de abonamente disponibile. Greu de crezut, dar totuși real.

Cei care nu au reușit să prindă unul dintre aceste bilete, mai au încă o șansă miercurea aceasta, pe data de 27 noiembrie. Prețurile vor varia între 119 și 309 euro, însă cumpărătorii trebuie să se fie înregistrați pe situl oficial UNTOLD.

Anul acesta, în 2019, organizatorii UNTOLD au declarat că au fost peste 375.000 de participanți la festival, iar aceștia au fost veniți din toate colțurile lumii. Povestea UNTOLD a depășit de mult granițele țării noastre.

Pe cele 10 scene ale evenimentului au cântat peste 200 de artiști internaționali, iar în anul 2020 festivalul nu se va lăsa mai prejos. Toți fanii muzicii electronice așteaptă cu nerăbdare să afle ce surprinze îi așteaptă și anul acesta la festival.