Discursul pe care George Burcea l-a avut într-un live pe Instagram la adresa femeilor pe tema  violenței domestice a stârnit o serie de critici aspre.

Se cunoaște faptul că actorul George Burcea a militat împotriva violenței domestice, împlicându-se în numeroase proiecte ce aveau ca țintă această temă. Se pare că toate eforturile depuse de artist până acum s-au dus pe apa sâmbetei.

Prima reacție a Vivianei Sposub, după scandalul în care a fost implicat George Burcea. Ce a transmis iubita actorului
Redacția.ro

Viviana Sposub nu a ezitat să vorbească despre scandalul în care este implicat iubitul său, George Burcea. Frumoasa brunetă a declarat pe Instagram faptul că nimic nu scuză ceea ce a declarat iubitul său pe Instagram.

Viviana Sposub și-a exprimat ferm punctul de vedere

„Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problemă cu care femeile și, nu numai, se confruntă. […]

Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice, de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut-o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei care *merită*.

Nimeni nu merită să fie agresat, indiferent de context! […] Nu rezonez cu deile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerelui meu în procesul său de vindecare.”, a declarat Vivina Sposub pe story, pe Instagram.

George Burcea și-a cerut, în mod repetat, scuze pentru ceea ce a declarat live pe pagina sa de Instagram.

„Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri. Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. În urma unui val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat. […] Am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu îmi fac deloc cinste și niciunei femei. Nu consider că femeile merită să fie agresate fizic sau verbal de partenerii lor, indiferent de situație.”, a declarat George Burcea.