Teodora susține că este fericită alături de Alex, după ce i s-a tot spus că s-a împăcat de forța cu tatăl copilului ei.

Finalul emisiunii a dus la despărțirea dintre Teodora și Alex, dar viața avea alte planuri pentru singurul cuplu căsătorit care venise să își testeze relația în Thailanda. După ce tânăra a decis să plece singură, a aflat că va deveni mamă pentru prima oară. Acest lucru i-a luat pe neașteptate pe cei doi. Fanii nu au ezitat să își exprime opinia cu privire la evoluția relației dintre Alex și Teodora. Mulți internauți sunt de părere că este nefericită lângă actualul partener. 

Teodora: „Nu regret nicio secundă alegerile făcute

Dup[ ce a fost criticată în mai multe rânduri, tânăra le-a dat replica internauților. Într-un mesaj postat pe Instagram, Teodora a mărturisit că este fericită lângă Alex, iar venirea pe lume a fiicei lor a întărit și mai mult legătura celor doi. Ba mai mult, fosta concurentă s-a arătat deranjată de comentariile în care îi este criticată alegerea de a rămâne împreună cu Alex.

„Este fix alegerea mea lângă cine vrea să stau și cu cine vreau o familie! Nici un om nu este perfect, toată lumea are diverse stări, zile bune și mai puțin bune.

Nu vă puteți da cu părerea și judeca niște oameni văzând câteva imagini, nu veți ști niciodată cum suntem noi cu adevărat! Tot ce contează este că sunt foarte bine și nu regret nicio secundă alegerile făcute!”, a spus Teodora pe rețelele de socializare.

După ce a anunțat că este însărcinată în șase luni, Teodora a mărturisit că a primit mai multe mesaje de la internauți care o critică. Unii sunt de părere că a făcut cea mai mare greșeală atunci când s-a împăcat cu Alex. Bărbatul ar fi cel care o manipulează, sunt de părere o parte din internauți. Alți fani sunt de părere că tânăra nu este fericită și că a fost mai degrabă forțată de împrejurări să rămână cu partenerul său.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.