Este vorba despre Oana Leonte, o tânără în vârstă de 25 de ani care este și ea implicată în politică. Tânăra a vorbit și ea despre presupusa relație dintre ea și politician.

Liviu Dragnea și Irina Tănase au fost împreună timp de ani buni. Irina l-a așteptat pe Liviu Dragnea cu sufletul la gură atunci când a ieșit din închisoare. Însă, se pare că politicianul avea alte planuri cu tânăra. Nu cu mult timp după ce a ieșit din închisoare, acesta a acuzat-o pe Irina de infidelitate. Așadar, povestea lor de dragoste s-a sfârșit.

Acum, există o altă domnișoară în viața politicianului, despre care s-ar presupune că ar avea o relație cu aceasta. Iată ce a spus tânăra cu privire la acest subiect.

Facebook

Prima reacție a Oanei Leonte cu privire la relația dintre ea și Liviu Dragnea

La vremea respectivă, Liviu Dragnea ar fi spus de Irina Tănase cum că l-ar fi trădat. Așadar, din acest motiv, politicianul a laes să pună punct relației lor. Mai mult, Irina nu a făcut nicio declarație cu privire la această despărțire.

Acum, Oana Leonte a făcut și ea primele declarații cu privire la presupusa relație dintre ea și politician. Tânără în vârstă de 25 de ani nu a fost prea încântată de ideea de a confirma sau infirma relația cu Liviu Dragnea, potrivit fanatik.ro

„Ar trebui să răspund la această întrebare? Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”, a spus Oana Leonte, pentru sursa citată mai sus.

Deci, nu se știe cu exactitate dacă Oana Leonte este sau nu iubita lui Liviu Dragnea. De asemenea, Oana Leonte este fostă sportivă de performanță, iar la momentul actual este profesoară de limba franceză.