Râca dintre Niculina Stoican și actorul Cosmin Natanticu nu a trecut neobservată de către telespectatori

Acum câteva zile, în cadrul emisiunii “Râzi cu Roast”, de pe canalul Antena 1 a avut loc o conversație mai puțin obișnuită. Deși actorul a făcut un simplu roast despre olteni, se pare că aceste glume nu au fost deloc apreciate de către Niculina Stoican. După mai multe zile, apare și prima reacție.

Tensiune la cote maxime

Prima reacție a Niculinei Stoican după cearta cu Natanticu : “Nu sunt perfectă,dar…”
Facebook

Actorul și cântăreața au fost trași la răspundere de internauţi. Inclusiv internauții au avut de comentat pe seama celor doi.

După mai multe zvonuri, comentarii și bârfe, prima declarație a venit din partea cântăreței. Niculina Stoican a postat următorul mesaj pe pagina sa Facebook:

”Viața și gândirea mea nu sunt compuse din niște titluri,ci din ce construiesc în jurul meu ❗️ Nu sunt perfectă,dar se pare că numele meu VINDE și ei din asta trăiesc,din răul pe care mi-l fac mie gratuit și cu intenție ❗️

N-am pus niciodată preț pe ce spun cei care nu au scrupule și am hotărât întotdeauna să las faptele să vorbească ❗️ Vă las aici o poză cu Natanticu din culisele SHOW- ului de la ANT 1 atât de comentat de toată presa ❗️ Părem supărați ❓❗️🤣🤪😂 Nu,deloc,chiar ne amuzăm de modul în care AM JUCAT MOMENTUL,AMÂNDOI ❗️, a scris Niculina Stoican.

Între cei doi au fost simple tachinări și nimic mai mult. Contrar a ceea ce credeau internauții, Niculina Stoican nu are nimic împotriva actorului.

Cum s-a întâmplat totul

Aflată pe primul rând în platou, Niculina Stoican nu s-a mai putut abține și a strigat : „Ieși afară!”. Comediantul nu a bagat de seamă comentariul făcut de cântăreață așa că și-a continuat numărul de roast.

Niculina nu s-a lăsat nici de această dată și a continuat să-l înțepe pe Cosmin Natanticu.

Între cei doi au mai urmat șicanări, în mod special din partea cântăreței care a intervenit pe tot parcursul roast-ului.

”Chiar s-a supărat, că glumele au fost prea acide. Știe și chimie. Asta e, am fost (p)roast-ul ei!”, a declarat Natanticu la finalul roast-ului.