Prima reactie a lui Duban dupa ce a vazut scena de la Survivor Romania

Andrei Duban crede ca nominalizarea sotiei sale si a lui Ghita a fost doar o strategie bine orchestrata de tabara formata din Elena, Asiana, Cezar, Sonny Flame si Mihai. Mai mult, o considera pe Asiana responsabila de declansarea tensiunilor dintre Faimosi.

„Nu mi se pare corect sa fie din nou nominalizata Gratiela. Dimineata s-au trezit si Asiana, pe linistea aia, pe vibe-ul ala bun, s-a dus la Ghita si i-a spus <Sa nu ma consideri la pachet cu Elena!>. A inceput sa-l zgandare, sa-l toace, a venit si Elena si a inceput si ea. Nu era vorba de Gratiela deloc. Totul era perfect, aveau atmosfera superba. Dupa ce a inceput Asiana sa-l toace pe Ghita, s-a distrus toata linistea. Totul a inceput de la ea”, este de parere Andrei Duban.

Sotul faimoasei spune ca a inteles nominalizarea de acum doua saptamani, cand sotia sa a fost la duel cu Razboinicul Andi Constantin, insa de aceasta data crede ca nu este justificata. Este mandru de evolutia sotiei sale si spera ca publicul sa o salveze de la eliminare.

„Au votat-o prima data pe buna dreptate. A adus puncte si cu degetul fisurat, dar putine, mai mult a stat pe bara. Nu poti sa stai acolo sa mananci mancarea oamenilor degeaba, fara sa produci nimic. Era, intr-un fel bine. <Egoistic> vorbind, cel mai frumos lucru care mi se poate intampla mie este sa ne reintregim familia. Altfel este cu ea acasa sa trecem peste aceasta perioada nefericita, cu acest virus urat, decat sa stam separati. Ea este asumata de la bun inceput si a fost corecta si a numarat si boabele de orez. Nu se poate schimba, sa se dea dupa unii sau altii doar sa le faca pe plac ca sa fie liniste in echipa. Ma bucur mult ca ramane un om cu principii pana la capat. Daca ceilalti se sucesc si se asociaza si se dau dupa cum bate vantul, asta este masura caracterului lor. Om vedea daca sotia mea va ramane sau nu in competitie”, a adaugat Andrei Duban.

Mai mult, acesta considera ca Sonny Flame ar fi fost concurentul pe care Faimosii ar fi trebuit sa-l trimita la duel, judecand dupa performantele acestuia.

„Sonny Flame vine cu prejudecati si isi permite sa o judece pe Gratiela ca asa a vazut el la televizor de acasa. Ea este un om care a reusit sa reziste zece sapt in conditiile draconice de acolo. Nu mi se pare corect sa aiba atitudinea asta (n.r. Sonny Flame). Ma asteptam sa fi el al doilea nominalizat”.

Lasă un răspuns

A recunoscut, in sfarsit! Ce simte Gratiela pentru Ghita, colegul ei de la Survivor Romania

Andreea Balan a facut totul public! Adevarul despre divortul de George Burcea