Abi Talent a susținut un concert în Bacău, în urmă cu două zile, dar petrecerea nu a fost lipsită de evenimente mai puțin plăcute.

Abi Talent a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile, după ce a înjurat și a scuipat un adolescent prezent la concert. Se pare că acum totul pare să se fi rezolvat, după ce atât Abi Talent, cât și tânărul și-au cerut scuze unul altuia. Artistul a explicat cum s-a ajuns la o astfel de atitudine, care i-a șocat pe fani. 

Abi Talent: Eu nu promovez comportamentul pe care l-am avut pe scenă

În urmă cu două zile, Abi Talent a susținut un concert, moment în care a adoptat o atitudine agresivă. Întreaga situație a fost filmată și distribuită pe TikTok, mulți dintre fani fiind de părere că artistul nu trebuia să procedeze așa.

Mărul discordiei a pornit de la gesturile făcute de un adolescent. Mai întâi, tânărul l-a tras de ceas de trei ori, cu dorința de a-l fura, ca mai apoi să arunce în trapper cu bancnote de 1 leu. De aici până la un conflict și înjurături nu a mai fost decât un pas, ceea ce s-a și întâmplat.

În urma evenimentului neplăcut, Abi Talent a postat un mesaj pe Instagram, unde și-a cerut scuze pentru atitudinea nepotrivită. Ba mai mult, artistul se pare că a ajuns la o înțelegere cu adolescentul prezent la concertul său.

Abi Talent a precizat faptul că nu încurajează comportamentul violent și nici astfel de ieșiri. Artistul a pus întreaga situație pe seama furiei provocată de petrecăreț.

Prima reacție a lui Abi Talent, după ce a înjurat un adolescent, la un concert. Cum a explicat artistul gestul său
Instagram

„E vorba de băiatul de la Bacău, care m-a tras de ceas de trei ori la rând. Să fie clar. Eu nu promovez comportamentul pe care l-am avut pe scenă, dar credeți-mă că, în locul meu, făceați mai rău. Cine a fost de față știe ce și cum. 

Băiatul și-a cerut scuze. Țin să îmi cer și eu scuze, pentru că nu trebuia să reacționez așa. Și gata, hai, treceți peste”, a scris Abi Talent, pe Instagram.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.