Fosta polițistă din cadrul Poliției Capitalei implicată în dosarul fraților Tate a făcut primele declarații despre cazul în care este implicată. 

Luana Alexandru Radu a fost polițistă în cadrul Poliției Capitalei. Aceasta și-ar fi dat demisia în momentul în care a început să lucreze pentru frații Tate. Femeia a fost arestată în același timp cu milionarii, împreună cu o altă româncă, în dosarul în care Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, spălare de bani și viol. 

Aceasta a fost lăsată să iasă din arest, joi, sub escortă, pentru a participa la înmormântarea bunicului său, timp de două ore. Cu această ocazie, confruntându-se cu jurnaliștii, femeia a vorbit despre dosarul în care este implicată. 

La ieșirea din sediul Poliției, Luana Radu a afirmat că sunt nevinovați, iar dosarul este unul fabricat în totalitate, la un „ordin din străinătate”. 

„Suntem nevinovaţi. Este un dosar fabricat în totalitate. Nu există niciun fel de probă. Din străinătate sunt ordinele. Spun adevăruri care dor. Se purtau frumos cu toată lumea. Nu am fost abuzată nici eu niciodată”, a declarat ea.

Prima reacție a fostei polițiste care lucra pentru frații Tate: „Este un dosar fabricat!”

Cine este Luana Radu 

Luana Radu a finalizat cursurile Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, în anul 2014. Ulterior, ea a fost repartizată ca subinspector pe ordine publică la Secția 7 de Poliție București. Ulterior, femeia a renunțat la uniforma de polițist. Procurorii susțin că fosta polițistă ar fi lucrat în studioul de videochat al fraților Tate, iar după o perioadă de timp a devenit omul de bază al acestora. 

Femeia îi ajuta pe milionari să exploateze sexual alte femei, pe care le racolau prin metoda loverboy. În același dosar a fost arestată și Georgiana Naghel, în vârstă de 28 de ani, care este și cetățean american și iubita lui Andrew Tate.  

Cei patru au fost reținuți de procurorii DIICOT pe data de 29 decembrie, iar ulterior, instanța i-a condamnat la arest preventiv pentru 30 de zile. Recent, toți trei au solicitat ridicarea măsurii de arest preventiv, iar cererea lor a fost respinsă de Curtea de Apel București. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.