După mai bine de 5 ani de la ultimul divorț, jurnalista și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat

Silviu Prigoană nu a stat deoparte și i-a transmis brunetei cele mai sincere urări. Iată cum a reacționat vedeta și ce i-a spus fostului soț, la scurt timp după ce acesta a felicitat-o. Recent, jurnalista și-a unit destinele cu George Restivan, iar acum se pare că este mai fericită ca niciodată. 

După ce a aflat că Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei partener, Silviu Prigoană a rămas surprins și a felicitat-o. Cu atât mai mult acesta a ținut să precizeze că speră că de data aceasta a „nimerit”.

„Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper ca de data asta a și nimerit!”, a transmis Silviu Prigoană.

La scurt timp după reacția fostului soț, Adriana a ținut să îi mulțumească bărbatului pentru urările de bine pe care i le-a transmis, imediat după ce a aflat că a făcut pasul cel mare alături de George Restivan.

„Îi mulțumesc lui Prigoană pentru urări”, a replicat Adriana Bahmuțeanu.

Prima reacție a Adrianei Bahmuțeanu după ce a primit felicitări din partea lui Silviu Prigoană pentru logodnă
Arhivă presă

Jurnalista are planuri de viitor alături de proaspătul logodnic

Adriana Bahmuțeanu pare mai împlinită ca niciodată de când îl are aproape de ea pe iubitul său. Vedeta a dezvăluit că își dorește un copil alături de bărbatul cu care s-a logodit. Cu atât mai mult, bruneta a ținut să precizeze că va face și cununia civilă, și nunta cu George Restivan. Bărbatul care a reușit să o cucerească pe Adriana Bahmuțeanu are un băiețel, iar vedeta are doi copii din căsnicia pe care a avut-o cu Silviu Prigoană.

Afaceristul și Adriana Bahmuțeanu s-au căsătorit de cinci ori. Însă, au divorțat și au ales să meargă pe drumuri separate. Ultima lor despărțire a avut loc în anul 2015. Rodul iubirii lor sunt cei doi copii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus, care acum locuiesc cu tatăl lor, dar au o relație foarte bună și cu mama.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii