Polițistul care a provocat accidentul în urma căreia Raisa și-a dat ultima suflare, va fi supus unui test poligraf

Marina, prietena fetiței care a murit în urma accidentului provocat de un polițist din București, a făcut dezvăluiri șocante la audieri. Avocatul familiei, Adrian Cuculis a mărturisit că întâlnirea a fost plină de emoții copleșitoare. Fetița rănită în urma accidentului provocat de polițist a fost audiată chiar astăzi, în jurul orei 10:00.

Marina a fost interogată de către polițiștii judiciari, chiar în locuința fetiței. Evenimentul a avut loc sub atenta supraveghere a părinților și susținătorilor familiei. După ce s-au încheiat audierile, Adrian Cuculis a acordat primele declarații.

Minciuna spusă de polițist în urma accidentului a ieșit la iveală

Marina a mărturisit că își amintește totul exact așa cum s-a întâmplat. Cele două credeau că polițistul va opri la trecerea de pietoni, așa cum era normal, însă tragedia nu a putut fi evitată. Polițistul le-a lovit în plin pe cele două, iar Raisa a plătit cu viața. Conform spuselor avocatului, agentul de poliție a mințit în urma mărturisirilor făcute. Se pare că acesta nu avea, de fapt, girofarul pornit, așa cum a declarat.

„Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă. Să facem totul foarte relaxat. Vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo…

Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan.”, a spus Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Prima minciună a polițistului care a accidentat-o mortal pe Raisa a ieșit la iveală. Marina, prietena copilei, a spus totul la audieri
pixabay.com

Polițistul va fi dus la detectorul de minciuni

Potrivit declarațiilor făcute de avocat, în urma minciunii ieșite la iveală în legătură cu agentul de poliție, acesta va trebui să facă un test poligraf în cazul în care va fi de acord.

„Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit. Avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina.

Aceasta spune că a văzut mașina poliției și au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că ”eu speram că va opri la trecerea de pietoni”.

Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare. Doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui. 

Cred că e important să vă spun că joi inculpatul, respectiv polițistul Popescu, ar trebui să se prezinte la Brigada Rutieră. Să vedem dacă va fi de acord cu testul poligraf. Pentru că procurorul a stabilit această zi când i se va aduce la cunoștință că va fi supus acestui test.”, a mai adăugat avocatul.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.