În urmă cu doar câteva zile, Marisa Paloma a devenit mămică pentru prima dată. Câștigătoarea „Bravo, ai stil!” a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cele două se află încă la clinica medicală, iar în curând vor putea să meargă acasă.

Marisa Plaoma este o mămică fericită și împlinit. Aceasta a trecut prin emoții mari și o naștere nu tocmai ușoară, însă nimic nu a mai contat atunci când și-a strâns fetița în brațe pentru prima oară. Tânăra a născut la o clinică privată, prin operație de cezariană. Micuța a primit la naștere nota 10 din partea medicului și a cântărit 3,5 kilograme.

Marisa Paloma a postat și prima imagine cu fiica ei, iar internauții au fost încântați să o cunoască pe cea mică. Tânăra mămică a primit numeroase mesaje și o mulțime de aprecieri. Cele două se află încă internate, iar în câteva zile o să poată merge acasă, unde fetița își va întâlni și tatăl.

Prima imagine cu fetița Marisei Paloma! Ce probleme a întâmpinat  proaspăta mămică la naștere. „Credeam că lucrurile vor fi mult mai simple”
Instagram

Marisa Paloma, naștere cu probleme

Marisa Paloma a născut la o clinică privată din Capitală și deși inițial trebuia să aibă parte de o naștere naturală, se pare că lucrurile s-au complicat, iar tânăra a trebuit să apeleze la o operație de cezariană. Lucrurile nu au fost tocmai ușoare, iar proaspăta mămică încă se resimte, recuperarea fiind greoaie.

 „Mă simt puțin mai bine, nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi mult mai simple de atât, dar nu din păcate. În schimb să vedem partea plină a paharului, asta mică este superbă, așa cum v-am spus și zilele trecut a primit nota 10 la naștere, 3,5 kilograme.

Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, nu credeam că recuperarea este atât de dificilă, nici nu m-am interesat ce e drept, pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine. O să vă poveste tot când ajung acasă și o să am mai multa vlagă, fiindcă am trecut prin niște stări, niște situații ciudate, ne mai întâlnite, o parte din ele inexplicabile, o să vă povestesc când o să mă simt mai bine.”, a spus Marisa Paloma, după naștere.