Iată primele imagini cu chipul celui mic. Cum arată fructul iubirii dintre Haziran și Luis Gabriel

Luis Gabriel și Haziran au devenit părinți în urmă cu doar cinci zile. Frumoasa cântăreață a adus pe lume un băiețel minunat și perfect sănătos. Cei doi artiști trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Totul s-a schimbat după nașterea micuțului.

La scurt timp după ce a născut, iubita lui Luis Gabriel a oferit primele informații. Potrivit spuselor lui Haziran, operația a decurs ok. Deși plănuise să nască pe cale naturală, medicul a trebuit să îi facă operație de cezariană.

„A fost ok operația, a fost pe neașteptate, pentru că eu voiam să nasc natural, dar nu s-a putut.

A trebuit să fac cezariană, a fost mai complicat puțin pentru mine. Nu știam la ce să mă aștept, nu mă documentasem deloc despre cezariană, dar totul a fost bine, eu mă simt ok”, a povestit Haziran, potrivit informațiilor apărute în presă.

Iată prima imagine cu fiul lui Luis Gabriel și al lui Haziran

Haziran a arătat prima imagine cu micuțul Joseph Luis Tiago. Fanii au rămas de-a dreptul uimiți de frumusețea celui mic.

social media

Haziran: „Am stat cu stres dublu”

social media

Iubita lui Luis Gabriel a povestit cum s-a simțit în perioada în care a născut.

„Trebuia să intru undeva pe după-amiază, dar am intrat pe la ora 10. Mi-a fost foarte frică, sincer! În general îmi este frică de spitale. Știam că nu este doar viața mea în joc și este și viața lui bebe și atunci am stat cu stres dublu! Cred că sămbătă voi fi externată, depinde de cum mă voi simți, poate chiar mai repede vom fi externați”, a mai spus Haziran.

social media

Cel mic este foarte, foarte cuminte. Am fost mai devreme să îl văd. Eu nu îl văzusem deloc, pentru că ieri am stat la terapie intensivă. Este foarte cuminte, este foarte micuț. A avut la naștere 3 kilograme și jumătate”, a mai adăugat proaspăta mămică.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!