După ce fratele său i-a avariat mașina, Tzancă Uraganu a făcut primele declarații. Iată ce a spus manelistul

Noaptea trecută, Miraj Tzunami se afla în mașina fratelui său, un bolid marca Ferrari. El se afla în mașină cu șoferul lui, cu care ar fi ieșit să dea o tură. Tzancă Uraganu a făcut prima declarație și a confirmat cele întâmplate. Artistul a menționat că de vină a fost șoferul unei alte mașini, din cauza căruia fratele său ar fi ajuns cu mașina în șanț. 

Din fericire nimeni nu a fost rănit, însă mașina în care se afla Miraj Tzunami a suferit daune considerabile. În cadrul unui clip video postat pe TikTok, Tzancă Uraganu a declarat că se bucură pentru faptul că fratele lui nu a pățit nimic.

Tznacă Uraganu: ,, Important e că e frate-meu bine, asta e tot ce mă bucură”

Deși în trecut cei doi frați au fost certați o perioadă de vreme, Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami au îngropat securea războiului. Cum ,,sângele apă nu se face”, frații adevărații nu se abandonează în momente grele.

Miraj Tzunami, a ieșit seara trecută să se plimbe cu mașina lui Tzancă. Miraj Tzunami se afla în mașină cu șoferul lui. Potrivit declarației lui Tzancă, o altă mașină a intrat în ei. Manelistul a spus clar că nu îl interesează de mașină, ci doar de starea fratelui său.

social media

„Este adevărată treaba cu acesct mic accident. A fost frate-meu în mașină cu șoferul lui. A luat mașina să se plimbe. Din ce am înțeles, o altă mașină a intrat puțin în ei.

Mașina mea a derapat și s-a dus într-un șanț, așa cum a văzut toată lumea. Important e că e frate-meu bine, asta e tot ce mă bucur.

Nu mă interesează de nicio mașină. Putea să fie și o mașină de 7 milioane de euro, dacă pățea ceva, nu mai avea nicio valoare.”, a transmis Tzancă Uraganu, printr-un clip video postat pe TikTok.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!