Prima confruntare între Grațiela și Andrei Duban, după ce l-a „tradus” cu Ghiță de la Suvivor România:

Survivor le-a pregătit tuturor concurenților o surpriză de zile mari! Fiecare participant a avut parte de un filmuleț venit din partea celor dragi, în care au auzit cuvinte frumoase și multe încurajări. După ce a fost surprinsă în tandrețuri de mai multe ori cu Ghiță, toată lumea se întreba cum anume va reacționa Grațiela, când va primi clipul video din partea lui Andrei Duban.

Grațiela și-a umplut ochii de lacrimi în momentul în care a primit un filmuleț de acasă, în care Andrei Duban, fiul lor dar și întreaga familie îi oferă cele mai sincere și calde cuvinte și încurajări.

Soția lui Andrei Duban a fost extrem de emoționată, dar momentul în care fiul ei i-a spus câteva cuvinte a făcut-o să plângă și să se tăvălească pe jos, la propriu. Deși a avut mai multe episoade destul de intime cu Ghiță, se pare că totul a fost doar din prietenie, căci pentru Grațiela, familia este pe primul plan.

„Ești cel mai tare concurent pentru noi, de acolo! Ne uităm la tine de fiecare dată și parcă am vrea să intrăm în ecran, să te ajutăm cu un centimetru…cu o secundă, cu o reușită, cu o aruncare, dar pentru noi ești Simona Halep! Azi face 8 ani băiatul nostru, știm că te gândești la noi, simțim! În fiecare noapte, în fiecare zi…în fiecare rugăciune ești în gândurile noastre! Te pupăm, te iubim și te încurajăm cu toții să faci ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine! Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Hai, Grați! Te iubim” i-a transmis Andrei Duban, soției sale.

„Mami, oh, cât te iubeeeesc! Am încredere în tine că vei câștiga orice! Orice îți dorești tu, tu vei câștiga! Până și acest joc de comunicare. Mămiucu, dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai o câștigătoare pentru mine, oricum!” i-a spus și fiul său.

Emoționată până la lacrimi, Grațiela de-abia și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte. „Oricât aș încerca, nu am cuvinte să explic bucuria asta a mea. Am un copil de 8 ani, care stătea ca un băiat mare, domnule și mai dădea și așa…matur! Ce mare a crescut!” a spus aceasta, după ce a vizionat filmulețul de acasă.

Lasă un răspuns

Cum a reacționat fiul Grațielei Duban după ce a văzut imaginile cu mama lui și Ghiță la Survivor România: „Mămiucu, dacă tu plecai…”

Cutremur în Casa Regală a Marii Britanii! Meghan Markle a băgat divorț de Prințul Harry