Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a felicitat Partidul Laburist din Marea Britanie pentru victoria în alegerile legislative şi s-a declarat încrezător că va colabora strâns cu liderul acestei formaţiuni, Keir Starmer. „Felicitări Partidului Laburist pentru victoria sa importantă. Social-democraţia este în creştere,” a scris Ciolacu pe platforma X.

Despre Keir Starmer, Ciolacu a afirmat că a dovedit că este un lider foarte bun şi şi-a exprimat încrederea că vor colabora îndeaproape. Marea Britanie „este un partener strategic” şi „casă” pentru mii de români, a adăugat premierul.

Laburiştii au câştigat alegerile legislative, punând capăt celor 14 ani de putere conservatoare şi deschizând uşile din Downing Street 10 liderului lor, Keir Starmer. Exit-poll-urile publicate la închiderea urnelor au lăsat puţine îndoieli cu privire la rezultatul acestui vot, care deschide un nou capitol în istoria politică a ţării.

Reclamă

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro