Alex Bobicioiu, cel mai bun prieten al lui Iancu Sterp, a decis că este timpul să vorbească și să spună tot adevărul despre Emy Alupei, pentru că deja a întrecut măsura.

Emy Alupei și Iancu Sterp s-au certat ca la ușa cortului în ultima vreme la Survivor România, chiar dacă păreau extrem de apropiați. Toate conflictele dintre cei doi au fost puse imediat pe seama faptului că faimoasa ar avea sentimente pentru fostul concurent de la Puterea Dragoste. Să fie oare așa?

”Doamne, niciodată nu o să se întâmple așa ceva, este imposibil! Îl cunosc mult prea bine și știu ce gen de femeie preferă. Este adevărat, este și el mai direct, însă nu îi plac fetele care vorbesc urât, jignesc și nu știu să se oprească într-o discuție. În plus, nici din punct de vedere fizic, Emy nu se încadrează în tiparul lui, merge pe alt stil, mai fin. Să nu mai vorbesc că are și iubită acasă, așa că exclus să se întâmple ceva, nici măcar pasager, nu se pune problema. Iancu este un tip serios.”, a spus Alex Bobicioiu, cel mai bun prieten al lui Iancu Sterp.

Denisa, iubita lui Sterp, a fost și mai dură și a declarat faptul că este clar că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România.

”Faptul că nu a vrut nici măcar să se chinuie să îi spună un cuvânt frumos atunci când i-a zis să îi facă o declarație de dragoste și pentru asta ar fi renunțat la lasagna, probabil că a deranjat-o și, de aceea, se comportă atât de agresiv.”, a spus iubita lui Iancu Sterp, care stă acum la Londra.

 

Îl place mai mult decât este cazul. E evident, nici nu se pune în discuție altceva. Însă, nu mă deranjează, atâta timp cât gândul lui se îndreaptă înspre mine, nu îmi fac probleme”, a mai spus Denisa.

 

Share.