Marina a emoționat organele legii la audieri. Fetița a avut speranțe că accidentul poate fi evitat

Marina este fetița care se afla împreună cu Raisa în ziua tragediei. Copila a fost astăzi audiată de către polițiștii judiciari în prezența avocatului Adrian Cuculis. Fetița a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Se pare că micuța a sperat până în ultima clipă că episodul dramatic nu se va întâmpla, însă, lucrurile nu au mai putut fi evitate.

Astăzi, Marina a trecut prin momente copleșitoare. Fetița a făcut mărturisiri în cadrul audierilor, iar emoțiile au fost la cote maxime, întrucât copila este foarte marcată de tragedia prin care a fost nevoită să treacă.

Marina își amintește foarte bine momentul cumplit

Constantin Popescu este cel care le-a lovit în plin pe trecerea de pietoni pe cele două fetițe. Agentul de poliție circula cu viteză foarte mare în ziua tragediei. Astfel, Raisa s-a stins din viață în urma accidentului provocat către polițist, iar Marina a fost aruncată pe asflat în urma impactului.

Avocatul Adrian Cuculis suține că astăzi a fost o zi cumplită pentru Marina, fetița care a supraviețuit accidentului. Aceasta a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că își amintește foarte bine cum au decurs lucrurile în acea zi.

”Este clar că audierea urma să fie presărată cu multe lacrimi pentru că așa a și început. Am încercat să nu facem o audiere propriu-zisă, să facem totul foarte relaxat, doar că rememorarea acelor momente… și vreau să vă spun că Marina își aduce aminte foarte clar ce s-a întâmplat acolo…

Au fost câteva întrebări prin care ea a arătat, mie cel puțin, că ea știe totul absolut perfect, are un film în fața ochilor, știa exact cu ce era îmbrăcată Raisa, știa exact ce purta ea în ziua respectivă, știa și ce aveau în ghiozdan.”, a declarat avocatul.

 Prietena Raisei rupe tăcerea! Ce a spus Marina despre polițistul care a accidentat-o mortal pe copilă: „Eu speram că va opri la trecerea de pietoni”
pixabay.com

Marina a sperat până în ultima clipă că polițistul va opri la trecerea de pietoni

Prietena Raisei cu care mergea în acea zi la școală a făcut mărturisiri emoționante. Fetița a sperat că agentul va încetini viteza și se va opri la trecerea de pietoni pentru a evita accidentul. Din păcate, însă, lucrurile nu aveau să se întâmple așa. Fetița a rămas foarte marcată de tragicul eveniment și regretă enorm pierderea prietenei ei.

 Marina spune că a văzut mașina poliției și că au apreciat că au suficient timp să treacă. Poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că „eu speram că va opri la trecerea de pietoni.”, a mai spus Adrian Cuculis.

 

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.