Să fii părinte nu este deloc ușor, însă pe cât este de greu, pe atât de minunat este. Cel mai nobil lucru pe care îl poate face o persoană este să aibă grijă de creștere propriului copil. În acest rol se află și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii de la Kanal D. În utlimul său interviu pe care l-a oferit presei din România, acesta a vorbit despre relația pe care o are cu fiul lui, adolescent fiind deja.

Ținând cont de jobul pe care îl are, vedetei îi este greu să fie aproape de fiul lui, în Viena. Prezentatorul „Survivor” a mărturisit să îi este foarte greu să lipsească din viața adolescentului.

Daniel Pavel: „E mult mai ambițios decât am fost eu”

social media

Prezentatorul emisiunii de la Kanal D a mărturisit că fiul lui este mult mai ambițios decât el. Îi este greu să stea departe de băiatul lui, el fiind elev la un liceu din Franța.

„Mărturiesc că e greu, foarte greu. Proiectul media pe care l-am construit și coordonat de la Viena ne aducea mai mult împreună, la debutul adolescenței lui, iar ulterior, provocarea una-pe-viață, cum este „Survivor, mă ține departe fizic de el.

Este un an cu mari provocări și pentru el deoarece, în Lycée, sistemul francez de educație pe care mai are doi ani și îl va parcurge integral, a 11-a este an de Bac.”, a povestit Daniel Pavel, potrivit viva.ro.

Daniel Pavel, un tată mândru. Fiul lui învață foarte bine

social media

Prezentatorul a mai spus că fiul lui învață foarte bine la școală. De asemenea, își dorește cu ardoare să petreacă împreună câteva zile.

„De aceea mi-aș dori foarte mult să prindem câteva zile și în Dominicană, în vacanța lui de iarnă, să reușim ce nu am putut anul trecut. Dar am și încredere deplină în capacitatea lui de efort.

Combină foarte bine intermezzo-urile de antrenamente fizice cu lecțiile extrem de solicitante intelectual în limbile franceză, germană și engleză, pe care le stăpânește deja la nivel de nativ. Și e mult mai ambițios decât am fost eu la vremea mea. Și rebel, între rebelii lui colegi din toată lumea, de la școlile din Viena și București, cu care chiar ține legătura.”, a mai spus prezentatorul, pentru sursa citată mai sus.