Cristi Brancu este una dintre cele mai longevive figuri ale televiziunii românești. De mai bine de 30 de ani el a reușit să își încânte negreșit telespectatorii, însă acest lucru pare că s-a schimbat.

Situația cauzată de apariția noului virus a făcut ca emisiunea prezentată de Cristi, “Agenția VIP” să fie anulată. Nici viitorul nu sună promițător, întrucât producătorii de la Antena Stars nu au în plan prea curând să reînceapă filmările. Așadar, bărbatul a rămas în present fără loc de muncă.

Nici de data aceasta însă, gurile rele nu s-au putut abține. Mulți au împrăștiat zvonul conform căruia Cristi Brancu nu ar mai fi dorit în televiziunde datorită vârstei sale. La cei 47 ani ai săi însă, el nu renunță așa ușor la cariera sa. Este determinat să nu renunțe, așadar vom avea șansa să îl urmărim din nou foarte curând.

Cum nu a mai putut apărea pe micile ecrane, Cristi Brancu s-a orientat spre mediul online

Această opțiune a fost una foarte accesibilă pentru el, în special datorită faptului că nu putea să stea prea mult departe de fanii săi.

Are deja o emisiune proprie, care poate fi urmărită la pe Youtube si Facebook. În plus, se pare că vedeta are în plan și multe alte surprize pentru cei care îl urmăresc.

“Viitorul este deja setat in online – ne întâlnim deja de 4 luni in streaming pe YouTube și Facebook la Cristi Brancu Live -, in proiectul Story-trainer și surprizele nu vor întârzia in viitorul apropiat. Cu multă pasiune și putere, înainte”, a scris prezentatorul tv pe contul său personal de Facebook.

Cristi Brancu a ținut să le mulțumească celor de la Antena Group pentru experiența în televiziune pe care i-au oferit-o în toți acesti ani. A fost un proiect care a durat timp de 13 ani, iar acum a ajuns la final.