Anul acesta, de sărbători trebuie să te gândești bine unde-ți petreci vacanța, căci prețurile din stațiuni sunt cam piperate...

Deși suntem abia la început de toamnă, românii își pot rezerva încă de pe acum locațiile în care vor petrece sărbătorile de iarnă. Ofertele de Crăciun sau Revelion au apărut pe repede înainte, iar aceștia sunt deja în căutare de cele mai convenabile. Însă, se pare că prețurile nu sunt tocmai mici, ba din contră. 

Vacanțele de iarnă vor fi extrem de scumpe

Într-o stațiune cunoscută din România, patru zile de vacanță pentru o singură persoană costă 3.400 de lei. Nimic mai dezamăgitor pentru românii dornici să-și petreacă sărbătorile de iarnă în stațiune, nu-i așa? Costurile sunt mult mai mari față de anii trecuți, iar asta i-a făcut pe turiști să pună la îndoială vacanțele lor din această iarnă. Gazdele locațiilor din Prahova și Poiana Brașov au pus la bătaie câteva oferte, însă sumele sunt destul de piperate.

Prețurile pentru vacanțe au explodat din nou. Cât costă cazarea de sărbătorile de iarnă într-o stațiune de la noi
pixabay.com

Cât vei plăti la Azuga, Valea Prahovei și Brașov pentru 4 nopți de cazare

De exemplu, în Azuga la un hotel de 4 stele, o singură persoană trebuie să plătească 3.400 de lei pe 4 nopți. Creșterea prețurilor se simte considerabil, mai ales în rândul cuplurilor sau familiilor care cheltuiau acești bai pe vacanțele în străinătate.

La hotelul Azuga, se pare că turiștii vor beneficia de salină, centru spa, dar și piscină. În Valea Prahovei, o persoană va cheltui nu mai puțin de 1.500 de lei, dar poate ajunge și la 5.000 de lei, în ziua de Crăciun. Cât despre Poiana Brașov, prețurile sunt mai mici. Astfel că pentru 4 nopți de cazare, gazdele cer suma de 2.000 de lei pentru o singură persoană. Tu ce părere ai?

Dacă ai de gând să-ți petreci sărbătorile cu un grup mai mare, familia sau colegii, cel mai bine ar fi să optezi pentru o cabană. De exemplu, în Bucegi prețul pentru 4 nopți de cazare ajunge undeva la 7.000 de euro. N-ai zice că-i așa convenabil, nu?

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.