Reclamă
Reclamă

Peste 180.000 de turiști se relaxează în ultima zi de iunie pe malul mării. De mâine, prețurile la cazare ar putea crește cu 15%. Cei care și-au asigurat deja cazările înainte de 1 iulie nu vor simți scumpirile de sezon.

1 iulie deschide sezonul de la malul mării și vine totodată cu scumpiri. Specialiștii în turism spun că prețurile s-ar putea mări cu 10, chiar 15 procente, conform Digi24. În Mamaia, prețul pe noapte la o cazare de două stele va ajunge la 240 de lei, în timp ce pentru patru stele, turiștii vor scoate din buzunar 367 de lei pentru un sejur cu mic dejun inclus.

În Eforie Nord, prețurile încep de la 158 de lei la cazările de două stele și urcă până la 670 de lei pentru cazările de patru stele. Iar în Costinești, prețurile pentru o noapte încep de la 183 de lei.

Reclamă

Prețurile mărite sunt valabile doar pentru cei care doresc să vină la mare după data de 1 iulie. Însă vestea bună pentru toți turiștii e că vremea va fi caldă în prima săptămână din iulie, iar temperaturile nu vor depăși 30 de grade Celsius.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro