Anul trecut, Cătălin Scărlătescu a intrat în rândul bucătarilor și și-a deschis primul lui restaurant. Juratul de la „Chefi la cuțite” a muncit din greu la el, tocmai pentru că a vrut să fie ceva deosebit. Locația este una de vis, însă, prețurile sunt și ele unele pe măsură.
Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai pricepuți chefi de la noi din țară. Preparatele lui sunt delicioase, iar cei care au apucat să guste din ele pot confirma asta. Pasiunea lui pentru bucătărie a început de când era copil. De atunci și până în prezent, a muncit constant la perfecționarea lui. Acum, Scărlătescu se bucură de notorietate și de recunoștință în lumea gastronomică.
Ani la rând, Scărlătescu a gătit sute de preparate care îi făceau pe pofticioși să își lingă degetele. Astfel, la un moment, sfătuit și de cei din jur, acesta a decis să își ia inima-n dinți și să iasă din zona de confort. Deși știa că nu va fi deloc ușor, iubitul Doinei Teodoru a îndrăznit să își deschidă primul lui restaurant.
Fanii lui Cătălin Scărlătescu sunt dezamăgiți
Locația este într-o zona de fițe a Capitalei, iar întregul concept este unul destul de diferit pentru București. De exemplu, simpaticul jurat de la „Chefi la cuțite” a ales să nu ofere salariul clasic angajaților lui. Acesta le oferă un procent din întreaga afacere, în ideea în care vor fi mai motivați să muncească.
Preparatele de la „X Chef” by Cătălin Scărlătescu sunt extraordinare, având în vedere că sunt semnate de juratul de la „Chefi la cuțite”. Atunci când s-a deschis oficial, mai multe persoane au mers să deguste, dar au rămas cu un gust amar în urma exprienței.
Asta nu s-a întâmplat din cauza preparatelor, ci a prețurilor pe care acestea le aveau. De exemplu, pentru o simplă porție de cartofi, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar 46 de lei.