Simona Halep își va lansa în curând primul parfum ce se va numi „Her Story” va fi comercializat de firma de cosmetice Avon.
Se pare că aceasta este foarte încântată” Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri”. 

Sportiva spune că parfumul o definește fiind semnătura acesteia ” Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”

Parfumul va conține note florale, note picante, în componența vom regăsi floare de Iris, piper roz și patchouli. Prețul parfumului va fi accesibil pentru publicul larg, acesta va costa în jur de 50 lei.
Parfumul va fi lansat cu ocazia zilei de 8 martie de către cei de la firma de cosmetice Avon, care se pare că sunt extrem de entuziasmați de colaborarea cu celebra sportiva „Cu un traseu personal şi profesional care inspiră o lume întreagă, Simona Halep se alătură femeilor care au curajul de a-şi spune povestea de viaţă cu voce tare alături de AVON. Totodată, ea devine şi imaginea noului parfum „Her Story” lansat cu ocazia zilei de 8 martie. Pe lângă talentul, tenacitatea şi forţa care au consacrat-o în lumea tenisului, Simona este şi un simbol al frumuseţii autentice, al curajului şi al încrederii, valori recunoscute şi promovate de AVON prin toate iniţiativele sale“,