Vlad Obu, patronul unui studio de videochat, este audiat la DIICOT la momentul publicării acestei știri. Bărbatul este un presupus complice al fraților Tate, motiv pentru care în urmă cu câteva zile a fost percheziționat de procurori. De asemenea, tot în cursul zilei de astăzi, milionarii Tate ar trebui să ajungă la parchet pentru o altă înfățișare.

Vlad Obu este cunoscut în mediul online din cauza declarațiilor controversate pe care le-a făcut de-a lungul timpului, dar și pentru că deține un studio de videochat. Mai mult decât atât, bărbatul „s-a lăudat” că este un prieten apropiat al fraților Tate, motiv pentru care acum ar avea de suferit. Procurorii DIICOT suspectează că acesta ar fi fost complicele fraților Tate în ceea ce privește organizarea grupului infracțional organizat.  

Vlad Obu, audiat la DIICOT

Reamintim că frații Tate se află în arest preventiv, după ce au fost acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Se pare că milionarii racolau fete, prin metoda „lover boy”, apoi le foloseau pentru conținut sexual, făcând bani de pe urma acestora. 

Pe de altă parte, avocatul milionarilor susține că aceștia neagă toate acuzațiile. Mai mult, frații Tate au contestat măsura arestului preventiv dată de Tribunalul București. Cu toate acestea, magistrații Curții de Apel București au decis să le refuze solicitarea, motiv pentru care au rămas după gratii. 

Presupusul complice al fraților Tate, Vlad Obu, audiat la DIICOT. Sunt așteptați și cei doi milionari

Frații Tate sunt așteptați la Parchet

Cât despre acuzația de viol, avocatul milionarilor spune că aceasta nu are bază legală, informație cu care chiar și judecătorul a fost de acord.  În cazul acuzației de viol, magistratul le-a cerut procurorilor mai multe probe, precizând că doar declarația presupusei victime nu este de ajuns.  

Reamintim că alături de frații Tate, la finalul lunii decembrie, au fost arestate și două românce. Una dintre acestea a fost polițistă în cadrul Poliției Capitalei, în timp ce alta este iubita lui Tristan Tate. Este vorba despre Luana Alexandra Radu, respectiv Georgiana Naghel. 

Acum, Vlad Obu ar putea să li se alăture celor patru, în cazul în care procurorii DIICOT vor putea dovedi că acesta ar fi complicele celor doi milionari.