Activitatea fetelor care produceau bani prin intermediul site-urilor pentru adulți se desfășura chiar în casa celor doi

Cazul fraților Tate ține în această perioadă primele pagini ale ziarelor. Ies la iveală noi detalii despre modul în care presupusele victime trăiau în casa celor doi milionari, dar și produceau sume de bani impresionante pentru ei.

Au fost sau nu tinerele din anturajul fraților Tate, victime

Andrew și Tristan Tate sunt arestați de la finalul anului 2022. Numele celor doi britanici apar într-un dosar care are câteva capete de acuze grave. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional, viol, trafic de persoane.

Activitatea fraților Tate ar fi intrat în atenția oamenilor legii de mai mult timp. După o perioadă în care au fost monitorizați se pare, totul a culminat cu reținerea și ulterior arestarea lor. Odată cu acest episod, în vila celor doi milionari influenceri au fost realizate și percheziții de amploare. În aceeași incintă, alături de frații Tate stăteau și o parte dintre presupusele victime ale celor doi. Tinerele erau obligate să facă bani din postările pe Onlyfans. Sumele încasate erau atent monitorizate de „îngerii Tate”, cele două femei arestate acum odată cu Tristan și Andrew.

Din informațiile apărute în spațiul public se pare că paznicii angajați pentru a apăra domeniul milionarilor aveau mereu armele la ei. Acestea ar fi fost și o modalitate de intimidare a tinerelor.

Deși în dosar sunt citate mai multe victime, se pare că nu toate femeile care au lucrat cu frații Tate se consideră având acest statut. Două dintre tinere au apărut public și au explicat că aveau o relație de prietenie cu Andrew și Tristan și nu se pune problema constrângerii.

Nu poți să mă treci victimă dacă nu sunt.”, a declarat una dintre tinere.

De altfel, în cursul săptămânii trecute, o altă femeie al cărui nume apare pe lista victimelor a vrut să arate contrariul. Tânăra a intenționat dă îi viziteze pe frații Tate în arest însă nu a primit acordul autorităților în acest sens.

Cei doi milionari britanici, adevărați influenceri, experți în maerktingul digital

Frații Tate au folosit mediul online ca pe unealta principală de a face bani. O activitate distinctă de cea legată de videochat era marketingul digital. Cei doi s-au promovat intens pe rețelele de socializare ca persoane de succes. Andrew și Tristan au reușit să atragă interesul tinerilor cu o astfel de abordare asupra vieții.

Social media

Impactul asupra noii generații a fost atât de puternic încât după arestarea lor au fost organizate proteste în marile orașe. Tinerii susținători ai celor doi influenceri au ieșit în stradă pentru a cere eliberarea lor.

Social media

În Grecia au fost organizate astfel de acțiuni. În Atena, tinerii au ieșit în stradă și au strigat „Top G liber”. De asemenea, imagini cu același tip de protest există din Sydney. Andrew Tate se autointitula „Top G” în cadrul conceptului pe care îl avea în sfera marketingului online.

Cum „învățau” tinerii să devină milionari

Andrew Tate a pus bazele unei „academii a milionarilor”. Influencerul preda cursuri online prin care le insufla tinerilor dorința pentru a atinge apogeul financiar. Bineînțeles, acestea erau organizate contracost. Inclusiv în acest moment, în care frații Tate sunt arestați, cursul poate fi încă achiziționat și susținut de doritori. Pe pagina oficială a acestei „academii”, este rulată în prezent o ofertă.  În schimbul a 49 de dolari, influencerul îți pune la dispoziție toate opiniile lui despre bani.

Conceptul a funcționat perfect, drept dovadă, Top G are numeroși susținători în întreaga lume. De altfel, a avut și un apanaj excelent în a-i cuceri pe tineri și adolescenți: opulența afișată. Pe rețelele de socializare frații Tate postau imagini cu mașini de lux, avioane private și vile impozante.

Multe dintre acestea au fost confiscate recent de către autoritățile române. Perioada de arest a fraților Tate a fost prelungită cu alte 30 de zile.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.