Imediat după aflare tragediei în care solistă Operei Naționale din Iași a ajuns la spital în comă, supozițiile au început să curgă. Una dintre acestea îl privește pe pianistul Codrin Nicoară, soțul mezosopranei. Despre acesta mai multe cunoștințe au spus că avea o amanta. se pare că inclusiv această idilă ar fi fost mărul discordiei între el și soție. Se pare că femeia trăiește acum un coșmar în localitatea unde trăiește. Este arătată cu degetul pentru posibilă poveste de dragoste ascunsă pe care ar fi trăit-o cu soțul mezosopranei.

 

Și-a pierdut locul de muncă

Presupusa amanta a ajuns într-un mod negativ în atenția localnicilor din Aroneanu. Femeia își desfășura activitatea că vânzătoare în cadrul unui magazin din comună . În urmă tragediei, această a fost pusă la zid de majoritatea oemnilor și chiar și-a pierdut și locul de muncă. Această neagă orice asociere cu bărbatul și susține că este o situație nedreaptă pentru ea. Mai mult această este nemulțumită și de faptul aca a fost chemată la poliție pentru a da explicații despre relația cu artistul.

”Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nici o treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presă tot a scris că aș avea.” a declarat femeia.

Mezosoprana în faza de recuperare

Maria macism Nicoară a fost externată de la Spitalul de Neurochirugie din Iași și internată la recuperări. Medicii sunt rezervați în ceea ce privește modul în care această s-ar putea recupera. Artista va trebui să învețe să se miște, să meargă, să mănânce în drumul spre a fi că înainte. Dacă va traversa această etapă se va întoarce pe masă de operație pentru o nouă intervenție de reconstrucție, susțin medicii.