Mircea Radu, unul dintre prezentatorii cei mai iubiţi din televiziunea României, s-a făcut remarcat încă de pe vremea când prezenta emisiunea “Din Dragoste”. După ce a lucrat la TVR, prezentând emisiuni precum ”Telejurnal”, ”În Trecerea anilor”, ”Femei de 10, Bărbați de 10”, acesta a lucrat din 2017 la Antena 1, fiind prezentatorul emisiunii ”Ie, Românie”.

Ulterior, Mircea Radu a revenit în TVR, unde prezintă începând cu ora 22 :00, emisiunea “Down the Road: Aventura”, difuzată în fiecare luni.

Recent,  prezentatorul a fost numit consilier al preşedintelui TVR, Doina Gradea, unde implicit se va ocupa şi de alte aspect, precum proiecte editoriale şi de imagine ale televiziunii publice.

„Mi s-au dat nişte emisiuni, vreo cinci, care sunt pe post, să mă uit şi să îmi spun părerea despre ele. Să mă uit la o emisiune în ansamblul ei, dar şi în detaliu. Adică de la pachetul grafic şi decor, până la prezentatori, la ţinuta lor, la prezenţă, la formatul emisiei, ce este bun şi ce ar putea fi îmbunătăţit.

Ce înţeleg eu că trebuie să fac şi de ce am acceptat: să primesc informaţii, să le înţeleg, să evaluez nevoile TVR, pentru a îndruma în vederea obţinerii unor rezultate de comun acord stabilite. Să apreciez care sunt punctele forte şi provocările”, a spus Mircea Radu pentru Pagina de Media.

”Pun umărul la construirea unei imagini care să transmită încredere, profesionalism și succes.

Sunt probleme cu imaginea de 15 ani, nu de acum.

Din poziția mea de consilier nu am cum să iau măsuri. Doar analizez, în baza a 25 de ani de performanță, am discernământ să analizez o situație și să concluzionez. Asta e tot ce pot să fac”, a adăugat Mircea Radu.

Distribuie