Cea mai puternică rugăciune pentru a începe ziua de luni

Arsenia Boca a fost unul dintre cei mai apreciați și mai buni preoți ai românilor. Creștinii îi cunosc viața și faptele bune pe care le-a făcut. Din acest motiv ascultă de învățăturile lăsate de aceștia și au grijă să îi citească fiecare rugăciune în parte. 

Printre nenumăratele rugăciuni pe care le-a lăsat omenirii, Arsenie Boca a pregătit una pentru fiecare zi a săptămânii. Pentru că mâine e luni și oamenii deja își încep activitățile zilnice, există o rugăciune pe care ar trebui să o rostiți. Asigură binecuvântare pe durata întregii zile iar evenimentele neplăcute nu își vor face apariția.

Arsenie Boca rostea această rugăciune în fiecare dimineață a zilei de luni

social media

„Cred într-Unul Dumnezeu, Tatăl Atotștiitorul, făcătorul cerului și al pământului, văzutelor tuturor și nevăzutelor. Și într-Unul Domn Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, Unul născut, Care din Tatăl S-a născut, mai înainte de toți vecii.

Lumină din Lumină, Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat, născut nu făcut, Cel de o Ființă cu Tatăl, prin Care toate S-au făcut. Care pentru noi oamenii și pentru a noastră mântuire S-a pogorât din ceruri și S-a întrupat de la Duhul Sfânt și din Maria Fecioara, și S-a făcut Om.

Și S-a răstignit pentru noi în zilele lui Pilat din Pont, și a pătimit și S-a îngropat, și a înviat a treia zi, după Scripturi. Și S-a suit la ceruri, și șade de-a dreapta Tatălui. Și iarăși va să vină cu slavă să judece vii și cei trecuți în neființă, a Cărui împărăție nu v-a avea sfârșit.

Și întru Duhul Sfânt, Domnul de viață Făcătorul, Care din Tatăl purcede, Cel Ce împreună cu Tatăl și cu Fiul este închinat și slăvit, Care a grăit prin Prooroci.

Într-Una sfântă, sobornicească și apostolică Biserică. Mărturisesc, întru iertarea păcatelor. Aștept învierea celor adormiți și viața veacului ce va să fie.

Amin!”

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!