Scandalul preoților care cer bani pentru serviciile sacre explodează! Află cum Biserica Ortodoxă Română ripostează și unde să reclami abuzurile.

Scandal în Sfântul Altar: Preoții Avizi de Bani, Pe Făraș! Află Unde Îi Poți Turna!

În vremuri când credința ar trebui să ne unească, unii preoți par să-și fi pierdut busola morală, transformând momente sfinte în oportunități de câștig. În loc să fie păstori ai sufletelor, par mai degrabă lupi în haine de oaie, cerând bani cu nesimțire pentru servicii divine, de parcă răscumpărarea sufletului ar avea preț.

Adevărul din Spatele „Donațiilor” Obligatorii

Pe când majoritatea enoriașilor crede că trebuie să scoată portofelul pentru orice binecuvântare, realitatea juridică spune altceva. Nimeni nu ar trebui să fie taxat pentru căsătorii sau înmormântări, dar se pare că acest mesaj nu a ajuns la urechile tuturor slujitorilor Domnului. Contribuțiile sunt voluntare, nu bilete de intrare în Rai.

Citește și:

VIDEO!!! Gabriela Cristea „Cineva mi-a zis: ‘Arăți ca o balenă. N-am să permit nimănui să mă jignească”: Vedeta TV Răbufnește Împotriva Criticilor și Promovează Frumusețea Naturală

Preot Corupt a Încercat să Profite sexual cu ajutorul Bisericii de o Enoriașă! Fata a făcut screenshot la toată conversația!

Preoții care cer „Donații” pentru Înmormântări , Parastase sau Căsătorii se pot fi dați Afară din Biserică. Descoperă unde îi poți reclama

Preoții care cer „Donații” pentru Înmormântări , Parastase sau Căsătorii se pot fi dați Afară din Biserică. Descoperă unde îi poți reclama

Justiția Divină se Servește Rece: Preoții Cerșetori, Contraatacați!

Biserica Ortodoxă Română nu stă cu mâinile în sân. Preoții care confundă altarul cu piața au de înfruntat mânia nu doar a enoriașilor, ci și a superiorilor. De la avertismente fraterne, la mutări disciplinare și până la caterisire, arsenalul de pedepse este gata să fie folosit. Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, avertizează: preoții care își bat joc de credință riscă să rămână fără parohie.

Vrei Să Faci Dreptate? Iată Cum!

Pentru cei care s-au săturat să fie trași de mânecă pentru bani, există o cale de a raporta aceste abuzuri. Patriarhia Română a deschis o linie directă pentru plângeri, așa că dacă te-ai lovit de lăcomia unui slujitor al bisericii, nu ezita să trimiți un e-mail la adresa biroul.sesizari@patriarhia.ro. Este timpul ca acești preoți să învețe că credința nu se vinde și nu se cumpără.

Sătui Până Peste Cap: Românii Vrăjiți de Preoți și Doctori

Nu e nicio noutate că românii sunt la capătul răbdării. Să tot dai bani la preoți care mai de care cu mâna întinsă, în timp ce și în spitale se întâmplă la fel, e mai mult decât poate suporta oricine. E vremea pentru o schimbare, pentru ca aceste practici desuete și imorale să fie lăsate în trecut.