Preotul Corupt Folosește Biserică pentru Avansuri Neprincipiale – Dezvăluiri Șocante din Conversația cu o Enoriașă!

Tentativa Scandalosă de Seductie Sub Masca Sfințeniei

Într-o dezvăluire care zguduie comunitatea din Coroana, comuna Albești, județul Constanța, preotul Mihai Horaicu a fost prins în fapt încercând să exploateze poziția sa pentru a obține favoruri sexuale de la o enoriașă conform site-ului republicaonline.

„Ești liberă? Ești liberă sau singură? … am un patron, care vrea o femeie bună tare.” – aceste cuvinte, scoase parcă dintr-un scenariu de film ieftin, nu sunt rostite de un personaj dubios de pe stradă, ci chiar de „omul lui Dumnezeu”.

Într-o conversație care a ajuns pe rețelele sociale, preotul pare să joace rolul unui intermediar pentru interese obscure. Cu un limbaj ce trădează intenții departe de orice principii morale, preotul își demască adevărata față, lăsând comunitatea și credincioșii într-o stare de șoc și neîncredere.

Reacția Enoriașei

Șocată de avansurile neașteptate, tânăra femeie a refuzat categoric propunerea indecentă a preotului, alegând să facă publică această interacțiune jenantă.

„În ce lume trăim? Slujim în biserici și căutăm fete pe Facebook…” – indignarea femeii scoate la iveală o problemă gravă ce macină nu doar biserica locală, ci întreaga societate.

Refuzul ei ferm vine ca o palmă pe obrazul ipocriziei, demonstrând că demnitatea și respectul de sine pot triumfa în fața corupției morale. Cu toate acestea, preotul nu se lasă intimidat și își continuă comportamentul deplorabil, insultând-o pe tânără cu replici disprețuitoare: „Dacă ești proastă, stai acasă.” Această atitudine nu face decât să adâncească scandalul și să pună sub semnul întrebării integritatea morală a celor implicați.

Apărarea Preotului: Un Scenariu Invizibil

În încercarea de a se disculpa, preotul Mihai Horaicu aduce o explicație cel puțin dubioasă, susținând că telefonul său a fost furat și că el nu ar fi autorul mesajelor compromițătoare.

„Mi s-a furat telefonul în gară și ăla vorbește în contul meu.” – afirmă el, într-un efort disperat de a-și salva reputația.

Această apărare, însă, pare să aibă puțină credibilitate în ochii comunității și a oficialilor biserici, care se confruntă acum cu sarcina dificilă de a demonta această situație neplăcută. Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tănăsescu, confirmă că a luat legătura cu Horaicu, care persistă în teoria telefonului furat, lăsând să planeze o umbră de îndoială asupra adevăratei naturi a conversației. Cu toate acestea, istoricul preotului, marcat de incidente anterioare cu legea.

A avut o pedeapsă de un an și jumătate de închisoare cu suspendare, pentru că a evitat sau a refuzat să furnizeze probe biologice necesare testării.

În detaliu, în noaptea de 17 august 2021, a fost surprins conducând cu o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l în sânge. La sosirea la unitatea polițienească, a refuzat să se supună procedurii de recoltare a mostrelor de sânge pentru analiză. Sentința primită nu este încă finală, așteptându-se decizia instanței de apel.