Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, în ședința de Guvern, că a fost pus în transparență publică proiectul privind introducerea salariului minim european în România. „Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta așteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun și prețuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deși au fost deja taxate dur de electorat”, a precizat premierul.

Ciolacu a subliniat că prioritățile Guvernului revin acum la îmbunătățirea calității vieții românilor, menționând și scăderea inflației. „Alegerile au trecut și revenim la prioritățile românilor. Mă bucur că inflația continuă să scadă ajungând deja aproape de 5% și vom continua să luăm măsuri pentru a proteja puterea de cumpărare a populației”, a spus acesta.

Premierul a reluat ideea importanței introducerii salariului minim european, remarcând din nou necesitatea unor salarii mai mari și a unor prețuri corecte în România.

Reclamă

„Am văzut că a fost pus în transparență publică și proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta așteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun și prețuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deși au fost deja taxate dur de electorat”, a adăugat premierul în ședință.

În final, Ciolacu a mulțumit membrilor Guvernului României pentru implicare și profesionalism în timpul campaniei electorale. „Vreau să mulțumesc încă odată membrilor guvernului României, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea și neimplicarea activității Guvernului României în campania electorală”, a completat premierul.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro