Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a participat la ultimul meci din grupe al echipei naționale de fotbal a României, desfășurat în Germania, după ce a fost prezent și la primul meci împotriva Ucrainei. Îmbrăcat în tricoul naționalei, acesta s-a alăturat suporterilor români din Frankfurt, pozând alături de aceștia și exprimându-și încrederea în calificarea României în optimile de finală.

Marcel Ciolacu a salut suporterii români prezenți pe străzile din Frankfurt, urând succes echipei naționale și declarându-se optimist privind calificarea tricolorilor. „Am încredere că echipa noastră va ajunge în optimi”, a afirmat premierul, subliniind sprijinul său pentru națională.

Anterior, premierul a fost prezent și pe stadion la meciul dintre România și Ucraina, unde tricolorii au obținut o victorie importantă. Marcel Ciolacu a fost activ în susținerea echipei, atât în tribune, cât și printre suporterii din Frankfurt, unde a creat o atmosferă plină de entuziasm și unitate.

Reclamă

Participarea premierului la aceste evenimente sportive semnificative reflectă importanța pe care o acordă sportului și susținerii echipei naționale, aducând un sprijin moral considerabil jucătorilor și fanilor deopotrivă.


La meciul din Germania, premierul Marcel Ciolacu s-a alăturat din nou suporterilor români, în tricoul naționalei, subliniind încrederea sa în calificarea echipei României în optimile de finală ale competiției. Reluând experiența de la primul meci împotriva Ucrainei, Ciolacu a arătat încă o dată sprijinul său activ pentru tricolori, atât pe stadion cât și alături de fanii din Frankfurt.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro