Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu i-a solicitat vineri ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidențiale, menționând că data primului tur de scrutin va fi stabilită în 15 sau 29 septembrie.

„În urma deciziilor luate în coaliția de guvernare, îi solicit domnului vicepremier și ministru al Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidențiale. Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date – 15 sau 29 septembrie – se va desfășura primul tur”, a precizat Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern, citat de Agerpres.

Reclamă
Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro