Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a felicitat naționala României după victoria superbă împotriva Ucrainei de la Campionatul European de Fotbal de la München.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E.

Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri. Printre ei s-a numărat și premierul Marcel Ciolacu.

Reclamă

Ciolacu a declarat pe Facebook: „Mândru sa fiu alături de echipa naţională a României şi de suporterii tricolorilor, la Campionatul European de fotbal de la München. Bravo, băieţi! Victoria voastră a adus bucurie în casele românilor!”.

Premierul a urmărit meciul chiar de pe stadionul Allianz Arena. Înainte de partida spectaculoasă, Ciolacu a cântat alături de suporterii români, pe străzile din Munchen.

„Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a spus preşedintele PSD.

Naţionala României a obținut o victorie importantă în prima lor apariție la Campionatul European din Germania. Tricolorii au învins Ucraina cu un scor de 3-0, în faţa unui suport entuziast din partea fanilor.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro