Reclamă
Reclamă

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat luni că a cântat pentru România împreună cu suporterii tricolori înaintea meciului contra Ucrainei de la Campionatul European de fotbal.

„M-am bucurat să cânt pentru România alături de suporterii tricolori înaintea meciului de azi contra Ucrainei, de la Campionatul European de fotbal. Sunt convins că energia zecilor de mii de fani ai naţionalei, veniţi la Munchen pentru meciul de azi, le va da fotbaliştilor noştri puterea să lupte pentru victoria aşteptată de o ţară întreagă”, a scris premierul pe Facebook.

Marcel Ciolacu și suporterii naționalei s-au adunat pe Allianz Arena din München pentru a-și susține echipa în confruntarea cu Ucraina. Pentru Ciolacu, participarea la acest eveniment a fost o ocazie de a se apropia de fanii echipei naționale și de a împărtăși momente emoționante alături de aceștia.

Reclamă

„Avem suporteri minunaţi care vor face o galerie senzaţională echipei noastre şi sunt mândru să fiu alături de ei pe stadion, strigând într-un singur glas: Hai, România!”, a declarat președintele PSD.

Marcel Ciolacu a fost prezent la Allianz Arena, în München, pentru a urmări meciul dintre România și Ucraina, unul crucial în Campionatul European de Fotbal 2024. Alături de suporterii români, premierul a dorit să își arate susținerea și încrederea în echipa națională.

Premierul a subliniat importanța implicării și susținerii fanilor în astfel de competiții, considerând că energia și entuziasmul acestora pot influența pozitiv performanțele echipei.

Informațiile-cheie prezentate relevă participarea activă a premierului Marcel Ciolacu la evenimentul sportiv, cântând alături de suporterii tricolori și exprimându-și suportul pentru echipa națională în meciul contra Ucrainei.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro