Reclamă
Reclamă

Premierul Danemarcei, Mette Frederiksen, a declarat că se simte „tristă şi afectată“, dar „bine” după ce a fost atacată vineri pe stradă în Copenhaga. Ea cere o perioadă de liniște alături de familie.

Biroul premierului danez a anunțat că Mette Frederiksen a fost dusă la spital pentru un control după incident, iar programul ei oficial de sâmbătă a fost anulat.

Într-un mesaj pe Instagram, Mette Frederiksen a mulţumit oamenilor pentru „multele, multele, multele mesaje de susţinere şi încurajare”, pe care le-a primit, pe care le-a numit „incredibil de emoţionante”, potrivit BBC, preluată de News.ro. „Sunt întristată şi afectată de incidentul de ieri (vineri – n.r.), dar în rest sunt bine”, a scris ea.

Reclamă

Frederiksen a adăugat că acum are nevoie de „linişte şi pace” şi de a fi alături de familia ei.

Un polonez în vârstă de 39 de ani, care a fost arestat, a apărut sâmbătă la Tribunalul din Frederiksberg pentru o audiere preliminară. El a fost acuzat de violenţă împotriva unei persoane aflate în serviciul public şi îşi neagă vinovăţia, a relatat presa locală. Suspectul a fost plasat în arest preventiv până la 20 iunie, a anunţat poliţia din Copenhaga.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro