Astăzi, 11 septembrie, ora 20:00 urmează să fie difuzat în premieră unul dintre cele mai așteptate seriale ale verii, Sacrificiul.

Serialul este produs de Ruxandra Ion, o producătoare foarte apreciată de televiziune din România. Se promite a fi o producție cu un scenariu 100% original, bazat pe fapte reale. Povestea va urmări viața a trei familii, provenite din medii sociale diferite.

Este o producție care promite multe și sperăm că munca actorilor și a personalului din producție să fie răsplătită de aprecierea publicului.

Distribuția va fi una deosebită, actori precum Marian Râlea , Maia Morgenstern, Mihai Călin, Adriana Trandafir,Ana Ciontea, Bogdan Stanoevici, Michaela Prosan, Vlad Gherma și Cristina Ciobănașu vor da viață unor personaje excepționale.

Dorian Popa, actorul care îl interpretează pe Mario, a făcut cu puțin timp în urmă un Live pe contul de Instagram oficial al serialului. Acesta a răspuns cu entuziasm întrebărilor fanilor, însă a avut grija să nu dezvăluie prea multe. El se afla încă pe platourile de filmare, semn că povestea este in plină desfășurare, iar actorii sunt nerăbdători să vadă reacțiile publicului.

Vorbind despre personajul său, actorul a afirmat: ,,Da! Îmi place foarte mult rolul meu! Mario este alter ego-ul meu. Mi-a plăcut super mult povestea!”

Întrebat de către fanii nerăbdători detalii despre serial, acesta a răspuns cu zâmbetul pe buze: ,,Este atât de fresh serialul, încât trebuie să vă uitați. Nu sunteți pregătiți să vedeți ce o să se întâmple!”.

Dorian părea grăbit  ajungă pe platoul de filmare, însă nu și-a parasit spectatorii înainte de a mulțumi producției și colegilor săi pentru munca depusă.

După asemenea afirmații, publicul așteaptă cu sufletul la gură difuzarea primului episod din serial. Acesta va fi urmat de un altul, mâine, pe data de 12 septembrie, tot la aceeași oră.