Reclamă
Reclamă

Luna iulie aduce la Film Now o selecție de filme inspiraționale și captivante, perfecte pentru pasionații de acțiune și povești remarcabile. Debutul lunii este marcat de thrillerul psihologic Nu îți face griji, dragă/ DON’T WORRY DARLING (2022), regizat de Olivia Wilde, ce va fi difuzat sâmbătă, 6 iulie, de la ora 21:25. Acțiunea se desfășoară într-o comunitate experimentală aparent idilică, unde Alice, interpretată de Florence Pugh, începe să descopere secretele întunecate ale orașului Victory.

Duminică, 14 iulie, de la ora 21:45, spectatorii pot urmări epopeea vikingă Vikingul / THE NORTHMAN (2022), regizată de Robert Eggers. Bazată pe legenda scandinavă a prințului războinic Amleth, povestea îl urmărește pe Amleth, interpretat de Alexander Skarsgård, în căutarea răzbunării pentru uciderea tatălui său și răpirea mamei sale. Cu un buget de 90 de milioane de dolari, filmul se remarcă prin reconstituiri istorice detaliate și o distribuție impresionantă.

Pe 27 iulie, de la ora 20:00, Film Now prezintă Elvis/ ELVIS (2022), regizat de Baz Luhrmann. Filmul biografic explorează viața tumultuoasă a legendarului Elvis Presley, interpretat de Austin Butler, și relația complicată cu impresarul său, colonelul Tom Parker, rol jucat de Tom Hanks. Prestația lui Butler a fost recunoscută cu premii importante, inclusiv Globul de Aur și BAFTA la categoria cel mai bun actor într-un rol principal.

Reclamă

Încheiem luna cu o producție inspirată din fapte reale: Femeia Rege/ THE WOMAN KING (2022), programată pentru duminică, 28 iulie, de la ora 20:00. Regizat de Gina Prince-Bythewood, filmul ilustrează viața luptătoarelor Agojie din regatul Dahomey, conduse de regina Nanisca, interpretată de Viola Davis. Pelicula prezintă lupta pentru apărarea regatului împotriva coloniștilor francezi și a triburilor rivale.

Abonații Digi TV care optează pentru pachetul Digital și aleg extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/lună, pot viziona aceste filme și multe altele, atât la televizor, cât și pe platforma Digi Online.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro