Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu,  au plecat într-o locație de vis, înainte de-a înce nebunia creată de coronavirus. Cei doi îndrăgostiți sunt în Bali, Indonezia. Din păcate, au fost luați prin surprindere, ce părea a fi un adevărat paradis a devenit o problemă supărătoare. Aceștia nu mai pot părăsi insula, fiind blocați acolo pentru moment.

Reclamă

„Ultima dată ne-au dat zbor spre Paris. Și de acolo au zis că trebuie să ne descurcăm, să ne găsim zbor din Paris spre România maxim în 3 ore. Pentru că nu putem să stăm mai mult de trei ore acolo. O nebunie.”

Reclamă

În prezent izolarea pe insulă este un minunat prilej de a face ședințe foto în ipostaze provocatoare. Frumoasa cântăreața își etalează formele perfecte cel mai des pe plajă, sub soarele arzător. Pe conturile sale de socializare fanii își pot admira vedeta în toată splendoarea.

La început a fost destul de speriată de această situație neobișnuită:

”Nu aș vrea să mă invidiați pentru asta. Suntem blocați în Bali. Aveam bilet de întoarcere în țară, pentru 7 aprilie, însă totul a fost anulat. Zborurile au fost blocate. Vom rămâne aici până expiră viza. Evident, că vom avea și probleme financiare în această perioadă, dar ne vom drămui. Nu are sens să ne mai întrebăm de ce ni se întâmplă nouă. Am închiriat o căsuță aici. Suntem atenți, dezinfectăm toate produsele cumpărate.”

Dat fiind faptul că nu se pot întoarce în țară, Lora, folosește tot timpul avut la dispoziție pentru a-și ține fanii la curent cu activitățile sale. Puțini au norocul de a fi izolați, în aceste vremuri pandemice, într-un loc atât de frumos, motiv pentru care trebuia să profite de această oportunitate.

Lora a plecat în vacanță în Bali! Cum se relaxează artista ...

Cei doi îndrăgostiți au fost destul de speriați la început, Lora a oferit o declarație în direct pentru emisiunea „Vorbește lumea”despre cum reușesc să își drămuiască banii, situația fiind similară, prețurile produselor era mai crescut. Pe de altă parte a menționat că localnicii au o dietă foarte diferită de cea a românilor.