Liliana Maria Postu, concurenta de la Chefi la cuțite care era să își piardă casa și să ajungă pe străzi.

Liliana Maria Postu este concurenta din ediția de miercuri seară a emisiunii „Chefi la cuțite”. Femeia a venit pentru a le demonstra chefilor că este o adevărată bucătăreasă, iar pe lângă asta, a mărturisit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Femeia a fost la un pas să își piardă casa.

Concurenta din ediția de miercuri seară a emisiunii „Chefi la cuțite”, a mărturisit cum a trecut peste cel mai cumplit moment din viața ei. Liliana Maria Postu a trecut prin momente cumplite, când toate gândurile ei se îndreptau înspre o posibilitate prin care să nu își piardă casa. Femeia și-a împărtășit povestea grea de viață în fața juraților.

Liliana Postu la un singur pas să își piardă casa

Pe lângă că a venit să le demonstreze juraților că este foarte talentată la gătit, Liliana Maria Postu a povestit unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Viața a pus-o în fața unor obstacole greu de trecut, cărora le căuta o soluție zi și noapte.

Liliana Maria Postu are 55 de ani și vine din Germania, dar este româncă. Femeia lucrează ca ajutor de bucătar, și în Germania a ajuns în urma unui moment dificil. Aceasta a fost la un pas să ajungă pe străzi, din cauza unui credit la bancă, care i-a pus casa în pericol.

„Am luat credit pe cinci ani, după doi ani și jumătate, mi s-a recomandat că dobânda este prea mare și ar fi bine să facem alt credit, cu dobândă mai mică. Până în ziua în care am semnat actele, mi s-a zis că mi se dă credit și mi s-a aprobat o linie de credit. Nu am știut că dacă primești o linie de credit, te pot forța să dai înapoi în doi ani toată suma o dată.

Bineînțeles că nu am avut de unde, mi-au băgat casa la licitație, pur și simplu. Eram terorizată, mă puneam noaptea în pat și mă gândeam că pierd totul, de ce se întâmplă toate acestea?”, a dezvăluit Liliana.

Femeia a plecat în Germania pentru a scapa de datorii

Pentru a-și salva casa și a avea banii necesari pentru plata creditului, Liliana Postu a plecat în Germania, la muncă. Aceasta a muncit din greu, atât ziua la un restaurant, cât și noaptea, împărțind ziare. Femeii i-au dat lacrimile atunci când și-a amintit de cumpenele pe care le-a întâmpinat și acolo, ca livrator de ziare.

„Am început iarna să lucrez, iarna la ora 20:00 deja era întuneric și era foarte greu. Într-o noapte, m-a apucat ora 1 pe străzi, și am fost atât de înghețată, că m-am uitat în oglindă când am ajuns acasă, eram albă toată. Și atunci am lăsat munca aceasta”, a adăugat concurenta.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.