Așa poveste de iubire doar în filme mai vezi!

Dragostea nu are deloc limite! Este și cazul acestor doi tineri, care au reușit să impresioneze pe toată lumea cu povestea lor de iubire. Cum a început totul aflați în materialul care urmează. O să rămâneți uimiți!

L-a căutat pe Tik-Tok și s-au îndrăgostit

Se știe că petrecem foarte mult timp în online pentru a căuta informații, pentru a ne distra, dar și pentru a ne îndrăgosti. Da, ați auzit bine! O tânără care a mers pe litoralul românesc, mai exact în stațiunea Costinești, habar nu avea că-și va întâlni sufletul-pereche.

În timp ce se afla la plajă, ea a văzut un salvamar care i-a picat cu tronc. Pentru că nu știa cum să dea de el, a cerut ajutor pe Tik-Tok. Astfel, aceasta a postat un filmuleț cu salvamarul respectiv, prin care îi întreba pe internauți dacă îl cunoaște.

„Am văzut acest băiat în Costinești, dar nu știu cum îl cheamă! Îl cunoaște cineva, vă rooog?”, a fost mesajul adolescentei.

Imagini emoționante cu cei doi tineri

Din fericire, ea a avut noroc și a aflat cine este băiatul din video. Mai mult de atât, cei doi tineri s-au întâlnit și a fost dragoste la prima vedere, spre uimirea tuturor.

@anamariarozmalin

Ajuta ma tik toooookkk 🥺🥺. #fyp #costinesti #trending #viral

♬ оригинальный звук – Тот самый Вовка🥕

Cum era de așteptat, tânăra care l-a căutat neîncetat pe salvamar a revenit cu mai multe filmulețe pe Tik-Tok, în care le arăta internauților cât de fericită este în brațele noului său iubit.

foto: social media
Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.