Să vezi și să nu crezi! Un bărbat în vârstă de 37 de ani a povestit într-un documentar despre relația de amor pe care o are cu mașina lui. Nu, nu este o glumă!

Se pare că poveștile de dragoste nu sunt la fel pentru toată lumea. Nathaniel, un bărbat de 37 de ani, a povestit despre acest lucru. Tânărul a șocat o lume întreagă atunci când a vorbit despre relația de iubire pe care o are cu mașina lui.

Nathaniel a apărut într-un documentar în anul 2012 în care a vorbit despre relația pe care o are cu mașina sa, pe care a poreclit-o Chase. Este vorba despre un Chevy Monte Carlo din anul 1998.

1. Nathaniel susține că el și mașina comunică telepatic

Bărbatul susține că era îndrăgostit de Chase, spunând că mașina comunica telepatic cu el. Mai mult, Nathaniel mai spunea în documentar că făcea sex în numeroase poziții și că aveau chiar și un cântec preferat, conform Cancan.ro.

Nathaniel, din Arkansas, a ținut secretă relația sa cu Chase, dar a dezvăluit-o prietenilor, familiei și lumii întregi, atunci când a apărut documentarul despre obiectofilie, difuzat de TLC în 2012.

”Am o relație serioasă cu mașina mea. A fost dragoste la prima vedere. Am simțit o conexiune instantanee. Nu știu de ce simt așa, știu doar că îl iubesc pe Chase. Întotdeauna ne simțim bine împreună. Avem momentele noastre în care lucrurile se încing… Cred că motivul pentru care nu le spun multor oameni este că nu știu ce reacție voi primi de la ei. Întotdeauna mă gândesc la acel dezgust pe care unele persoane l-ar putea avea. (…) Aș fi îngrijorat și că aș putea avea probleme la muncă”, a spus Nathaniel.

Povestea incredibilă a bărbatului care are o relație de iubire cu mașina lui: Am început să facem amor

2. Ce este obiectofilia

Nathanial suferă de obiectofilie, unul dintre cele mai ciudate fetișuri. Aceasta este o formă de atracție sexuală sau romantică axată pe anumite obiecte neînsuflețite.

Bărbatul a povestit că a început să fie atras sexual de mașini încă din adolescență, însă nu simțit dragoste adevărată până nu l-a întâlnit pe Chase.

El mai declara că se supără foarte tare atunci când este lovit sau zgâriat.

„Dacă i s-ar întâmpla ceva lui Chase, mi s-ar opri inima. (…) O să-l iubesc până la moarte. Nu l-aș schimba pentru nimic în lume”, a mai spus tânărul.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.