Cine este Vlad care ajută familiile nevoiașe din județul Mureș! E un adevărat exemplu pentru colegii lui.

Vlad este un polițist în comuna Iclănzel în județul Mureș. Acesta a demarat un proiect alături de câțiva prieteni numit „Garajul cu Bucurii”, unde oferă sprijin mai multor familii nevoiașe.

Tânărul are doar 27 de ani și o inimă mare. Ajutorul îl oferă încă de anul trecut, când a sprijinit 12 familii împreună cu prietenii săi. Există și un grup numit „Grupul Faptelor Bune”. Anul acesta, Vlad își dorește să ajute mai multe persoane înainte de Sărbătorile de iarnă.

A fost observat de Ministerul Afacerilor Interne

Vlad a fost observat de reprezentanți ai MAI și a fost felicitat pe pagina oficială de Facebook.

„El este Vlad!
El este polițistul care a demarat proiectul „Garajul cu Bucurii”. Împreună cu alți 15 prieteni din „Grupul Faptelor Bune”, s-a mobilizat să aducă măcar o bucurie celor care au nevoie.
El este Vlad!
El este polițistul care ieri, imediat ce a ieșit din tura de 24 de ore, și-a sunat un prieten și s-a dedicat proiectulului „Garajul cu Bucurii”.

– Bună dimineața! Ai timp să mergem la Târgu Mureș, să facem cumpărături?
– Salut! Mergem, dar nu stai să te odihnești?
– Hai acum, că nu știu ce se ivește mai târziu.

Facebook

După 3 ore, cei doi s-au întors în comuna Iclănzel cu mașinile pline de alimente: făină, orez, mălai, paste, pâine, apă, sucuri.
Toate le-au așezat în garajul pus la dispoziție de o prietenă de-ale lui Vlad.
Garajul, deși destul de mare, acum era neîncăpător.

Hăinuțe pentru copii de la 3 luni la 18 ani, cărucioare pentru bebeluși, pamperși, jucării pentru 36 de copii, mobilier, aparatură electrocasnică, laptop, calculator, pachete cu dulciuri pentru copii.
El este Vlad! Are 27 de ani și este polițist în comuna Iclănzel din județul Mureș.
El este Vlad, un tânăr pe care noi îl FELICITĂM din suflet!”.

Reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe i-au mulțumit tânărului polițist pentru faptele sale bune și speră că și alții îi vor lua exemplul.

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.