Nicoleta Dragne face mărturisiri despre cum s-a înfiripat povestea de iubire dintre ea și actualul iubit. Vlad, căci acesta este numele norocosului, este tatăl copilului pe care Nicoleta îl poartă în pântece.

Reclamă

Focoasa ispită de la Insula Iubirii este cunoscută ca fiind o femeie cu un caracter puternic și cu niște principii solide. Se pare că relația dintre ea și Vlad a evoluat rapid, căci cei doi așteaptă un copil.

Ei bine, nu prea multă multă lume știe cum s-au cunoscut cei doi porumbei. Nicoleta vine însă cu lămuriri în acest sens. Într-un interviu, frumoasa vedetă „a dat din casă” și a oferit  informații despre cum s-a cunoscut cu Vlad Bruno.

Reclamă

Vlad și Nicoleta se cunoșteau 3 ani înainte să formeze un cuplu

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Dragne și Vlad

Cu toate că l-a văzut pe Vlad pentru  prima oară în culisele emisiunii Insula Iubirii, nu acolo s-a înfiripat relația, ci mult mai târziu. Cei doi au avut prieteni comuni, iar în decursul a trei ani au ajuns să se întâlnească în diverse locuri. Toate acestea fără să se apropie îndeajuns încât să formeze un cuplu.

„Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie.”.a povestit Nicoleta.

Vlad a invitat-o pe Nicoleta în oraș, iar acest lucru a determinat-o pe ispită să se îndrăgostească nebunește de el! Dacă atracția fizică era deja prezentă, se pare că Vlad a cucerit-o în seara aceea din toate punctele de vedere.

„Da, mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.”, a mai adăugat aceasta.

Din acea seară a început relația frumoasă care durează până în ziua de azi, iar în mai puțin de o luna va veni pe lume și rodul fericirii lor, un copil!