Reclamă
Reclamă

Matija Sarkic, portarul selecţionatei Muntenegrului şi al echipei de fotbal Millwall, a încetat din viaţă la 26 de ani, a anunţat clubul englez de ligă secundă într-un comunicat. Federaţia de fotbal din Muntenegru a precizat că Sarkic a murit subit sâmbătă dimineaţă. Potrivit presei locale, fotbalistul s-a prăbuşit în apartamentul său din Budva, conform BBC.

Sarkic, născut în Anglia, dar care a apărat culorile Muntenegrului, a disputat ultimul său meci internaţional pe 5 iunie, într-un amical împotriva Belgiei, încheiat cu scorul de 0-2, precizează BBC. Recrutat de Millwall în vara trecută de la formaţia Wolverhampton Wanderers, Matija Sarkic a apărat poarta formaţiei pe parcursul sezonului recent încheiat în 33 de meciuri.

Fratele său geamăn, Oliver Sarkic, este tot fotbalist şi joacă pe postul de mijlocaş ofensiv la echipa muntenegreană FC Decic.

Reclamă

“Toată familia Millwall este devastată de această pierdere tragică. Gândurile noastre sunt alături de familia Sarkic în aceste momente dificile,” a declarat clubul englez în comunicatul său.

Federatia de fotbal din Muntenegru a transmis, la rândul său, un mesaj de condoleanţe: „Este un moment greu pentru fotbalul muntenegrean. Ne exprimăm sincerul regret şi suntem alături de familia şi prietenii lui Matija Sarkic.”.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro