Subiecte legate de foștii dictatori, Elena și Nicolae Ceaușescu, sunt și acum des dezbătute, chiar dacă au trecut 30 ani de ani de la moartea acestora. Cuplul continuă să surprindă publicul cu dezvăluiri picante, chiar după atâta timp. Elena Ceaușescu era o femeie foarte pretențioasă și „masculii” acelui moment însemnau doar niște trofee în viața acesteia.

Au existat dintotdeauna și controverse despre viața personală a Elenei Ceaușescu, cât și despre viața sa amoroasă. Până de curând, nimeni nu a cunoscut un detaliu semnificativ legat de intimitatea soției fostului dictator comunist.

Porecla rușinoasă pe care o avea Elena Ceaușescu. A primit-o, pentru că nu purta lenjerie intimă pe sub rochii!
Arhivă

Poreclă rușinoasă pentru Elena Ceaușescu

În cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, difuzată pe postul de televiziune Antena Stars, moderatorii emisiunii au dezvăluit un detaliu intim despre Elena Ceaușescu…Credeți sau nu, Elena Ceaușescu nu a purtat niciodată lenjerie intimă pe sub rochie sau pe sub fustă. Astfel, aceasta și-a atras o poreclă destul de rușinoasă…i se spunea „păsărică”.

Despre Elena Ceaușescu s-a discutat că s-ar fi iubit chiar cu fratele soțului său în perioada adolescenței. Lucrurile s-au schimbat, însă, după căsătoria cu Nicolae Ceaușescu și-a mai păstrat din unele obiceiuri „perverse” și bizare. În ce sens? Elena Ceaușescu era, de-a dreptul, obsedată să știe cum făceau amor nevestele nomenclaturiștilor. Aceasta îi punea pe agenții lui Ceaușescu să monteze microfoane în camerele lor. Ulterior asculta casetele pe care i le aduceau securiștii. Avea, într-adevăr, o obsesie aparte pentru actrița Violeta Andrei. Cea din urmă era soția ministrului de externe Ștefan Andrei.

„Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să știe *cum face Violeta dragoste*. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura, ascultând înregistrarea. *Curva dracului*, a spus Elena, respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele. Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în *camera din spate*, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta”, este menționat în cartea „Orizonturi roșii”.