Reclamă
Reclamă

Imagini inedite au fost surprinse în fața noului Terminal Schengen al Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara. Mai mulți porci au fost filmați de un bărbat în timp ce pășteau iarbă chiar pe gazonul din fața aeroportului.

Animalele au fost filmate de un bărbat în timp ce pășteau iarbă în fața noului Terminal Schengen al Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara. Potrivit opiniatimisoarei.ro, animalele mâncau nestingherite chiar sub privirile călătorilor. Bărbatul care a surprins momentul a făcut și un comentariu: Ce să facem, uite, prim-miniștrii noștri la aeroport.

Terminalul Schengen al Aeroportului Internațional Timișoara a fost inaugurat la finalul lunii martie al acestui an, odată cu intrarea României în Schengen, aerian și maritim. Are o suprafață construită de 12.000 de metri pătrați, șase filtre de securitate, 18 ghișee check-in și șase porți de scanare automată a documentelor. Investiția s-a ridicat la 184 de milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din trei surse: fonduri europene nerambursabile (POIM 2014-2021), bugetul de stat și veniturile proprii ale aeroportului.

Reclamă

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro