Popescu de la Radio ZU are ani întregi de experiență în domeniul radiolui. Prin mâna lui au trecut zeci de oameni care acum au propriile lor emisiuni. Popescu a rămas de ceva timp fără colegul său de la radio, Flick. După săptămâni întregi de căutat, Popescu a găsit omul cu care să rezoneze perfect de la 17 la 19.

Popescu de la Radio ZU are coleg de emisiune

Acum câteva săptămâni, Popescu a rămas fără Flick. Domnul Rimă a ales să se retragă din lumea radioului și să se dedice altor proiecte. Pe Flick și pe Popescu îi leagă o prietenie de ani de zile și sigur vor rămâne în aceeași relație. Acum, că Popescu rămasese singur, au început căutările pentru noul lui coleg. Acestea au durat destul de mult, dar au meritat. Noul coleg al lui Popescu este Cuza de la Noapte Târziu.

Olteanul Adrian Popescu poate spune că 2021 a fost cel mai bun an din punct de vedere profesional. A început să prezinte Neatza cu Răzvan și Dani, a participat la Asia Express, iar este colegul lui Popescu de la Radio ZU

”Al doilea lucru frumos pe care vreau să vi-l spun astăzi este că e oficial. De luni până vineri, începând de mâine o să fac echipă cu Răzvan Popescu la ZU. O să facem o emisiune frumoasă unde o să punem muzică frumoasă și o să dăm dedicații pe bani.”, a spus Cuza pe Instagram.

Flick a anunțat plecarea de la Radio ZU cu o poezie

Într-un deceniu de emisii live, simpaticii Popescu și Flick au realizat împreună un show radio care Și-a câștigat în mod natural simpatia ZUper ascultătorilor. Conform celui mai recent studiu de audiență radio, emisiunea „Popescu si Flick” a fost urmărită, în medie, de peste 500.000 de ascultători zilnic.

Au fost 10 ani plini, 10 ani interesanți. 10 ani productivi. Îi urez mult succes lui Flick, iar pe ascultători îi aștept în continuare pe toate frecvențele Radio ZU. Așa cum i-am obișnuit deja, luni – joi, de la 16.00 – 18.00 și vinerea pana la 19.00. Dezbatem teme de actualitate, ascultăm hituri, ne jucăm și ne distram!”, conchide Razvan Popescu.